ȘTIRI
  • Ne-am mutat intr-o noua locatie in București! Click aici pentru a vedea adresa.
  • Desfacem și curățăm elemenții filtranți, apoi reasamblam orice model de tobă pentru camioane Euro 4 și Euro 5.
Istoric
 

    

Companie înfiinţată în 2004 specializată în înlocuiri, reparaţii şi tunning sisteme de evacuări auto cu depozit şi service propriu. Având o bogată experienţă şi poate cei mai specializaţi tehnicieni în acest domeniu ne clasăm pe primele locuri în topul service-urilor specializate în evacuări. Efectuăm atât reparaţii sau înlocuiri de tobe de serie, racorduri flexibile, catalizatoare auto, filtre de particule, dar şi lucrări de tunning auto şi modificări pentru evacuare, respectiv tobe sport, tipsuri şi ornamente pentru toba finală.  

     Suntem firma autorizata RAR pentru toate lucrarile pe care le executam. Oferim garantie pentru serviciile efectuate in service-ul nostru.

     Ne-am detaşat de alte firme din domeniu prin calitatea lucrărilor, seriozitate, promptitudine şi flexibilitate faţă de clienţi.
     Începând cu anul 2007 cerinţa clienţilor noştri pentru curăţarea filtrelor de particule şi catalizatorilor auto ne-au împins să studiem şi să ne instruim în străinătate în acest domeniu, ajungând astăzi cea mai bine cotată companie din ţară care rezolvă problemele generate de înfundarea filtrelor de particule. La ora actuală suntem partener exclusiv pentru România a holding-ului TORALIN de la care importăm tehnologia şi soluţiile de curăţare chimică a filtrelor de particule şi catalizatorilor auto. 
Şefii de service sunt şcolarizaţi în Olanda şi Germania la service-urile partenere TORALIN, astfel asigurând calitatea, profesionalismul şi seriozitatea cu care se lucreză în acele service-uri şi în România.
Avem colaborări cu service-uri din ţară şi din Europa pentru care efectuăm cu succes curăţări ale filtrelor de particule şi catalizatorilor.

    Din anul 2010 curăţăm chimic fără demontare sistemul de admisie, valva EGR, corp clapetă, cu tehnologie şi soluţii TORALIN.
  Pentru a fi in permanenta cei mai buni in acest domeniu, in 2014 am importat o noua linie tehnologica de curatare cu ultasunete. Aceasta tehnologie este garantia unor curatari perfecte fara care nu pot fi contestate.
Curatarea cu ultrasunete este un procedeu sigur si unic cu performanta absoluta.


Galeria de evacuare auto se întinde de la motor până la ţeava care elimină gazele de eşapament şi este compusă din:

EGR - EXHAUST GAS RECIRCULATION
RACORDURI FLEXIBILE
ATENUATOARE DE ZGOMOT
TOBE INTERMEDIARE
TOBE FINALE
GALERII DE EVACUARE
GARNITURI
CATALIZATOARE
FILTRE DE PARTICULE (DPF/FAP)

 

Mulţumim pe această cale clienţilor pentru aprecieri şi recomandări şi îi aşteptăm în continuare!

Vă rugăm să întrebaţi în service despre campania noastră de bonusare a clienţilor!